De Sutter is nog niet van Bursaspor

Vincent Mannaert (Club Brugge)
Volgens Turkse pers is de transfer van Tom De Sutter naar Bursaspor al in kannen en kruiken, maar dat lijkt voorbarig. Blauw-zwart heeft een eerste bod van de Turkse eersteklasser immers afgewimpeld.

11 augustus 2015 18:04 - Maandagavond verscheen op BlauwZwartFans het nieuws dat, volgens lokale media, de transfer van De Sutter naar Bursaspor rond was.

De voorzitter van Bursaspor gaf zelfs aan dat enkel de handtekeningen nog gezet moesten worden. Maar het lijkt er intussen op dat het nog niet zover is.

Maandag ontving Club volgens Sporza immers pas een eerste bod van de Turken. De manager van De Sutter en Club hebben intussen laten weten dat het bod van 1,6 miljoen euro ontoereikend is. Komende dagen zal er wel verder onderhandeld worden tussen beide partijen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.