De Sutter opnieuw gelinkt aan buitenlandse club

Tom De Sutter (Club Brugge)

10 augustus 2015 20:09 - Tom De Sutter blijft gegeerd wild op de transfermarkt. Aangezien de concurrentie in het aanvallende compartiment van Club groot is, zou het best wel eens kunnen dat de 30-jarige spits straks andere oorden opzoekt.

Volgens Turkse bronnen is De Sutter namelijk op weg naar Bursaspor. Het is overigens niet de eerste keer dat de Club-aanvaller aan de Turkse club gelinkt wordt.

Eerder deed het gerucht de ronde dat De Sutter zelfs al een een principeakkoord had met Bursaspor. Toen vroeg hij naar verluidt nog wat bedenktijd vooraleer de knoop definitief door te hakken.

Intussen zou Bursaspor een nieuw voorstel hebben klaarliggen voor De Sutter. Mocht de deal met de Turken toch niet doorgaan, dan zou Celtic Glasgow ook nog altijd een optie zijn voor onze spits.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.