‘Deal van De Sutter is rond voor dit bedrag’

Tom De Sutter high five (Club Brugge)

10 augustus 2015 23:48 - Club Brugge is straks een aanvaller armer. Volgens plaatselijke media is de deal van De Sutter naar Bursaspor een feit. Zijn medische testen zouden zelfs al gepland staan.

Eerder op de dag kon u op BlauwZwartFans al lezen dat De Sutter op weg was naar Bursaspor. Intussen lijkt zijn transfer echter in stroomversnelling te komen.

Bursa.com weet namelijk dat de deal intussen rond is. De Sutter zou dinsdag zijn medische testen afleggen in Turkije en als alles goed verloopt, wordt de 30-jarige spits woensdag voorgesteld bij zijn nieuwe werkgever. Club accepteerde naar verluidt een bod van 1,6 miljoen euro. Opvallend, want een maand geleden vroeg blauw-zwart nog 3 miljoen.

In de zomer van 2013 kwam De Sutter over van aartsrivaal Anderlecht. In 112 wedstrijden voor Club, vond hij 23 keer de weg naar doel. Hij speelde nooit eerder in het buitenland. Voor zijn paars-witte periode was hij doelpuntenmaker bij Cercle Brugge en Torhout.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.