Deze beelden van Club – Manchester gaan de wereld rond

Deze beelden van Club - Manchester gaan de wereld rond

27 augustus 2015 04:32 - Woensdagavond streden Club Brugge en Manchester United om een plaats in de Champions League-groepsfase. Dat de ploeg van Louis van Gaal de wedstrijd met 0-4 won, zal wellicht veel minder lang bijblijven dan deze hilarische randverschijnselen.

Er was eens… Een steward. Zijn taak? Onbevoegde personen vakkundig van het terrein verwijderen. Liep dat even anders dan gepland.

Hoewel beelden van een fan die het veld betreedt niet uitgezonden mogen worden, ontsnapt niemand vandaag de dag aan sociale media. De schijnbaar niet al te handige man in het oranje werd intussen overal ter wereld bespot. Arme, arme man!

Voor sommige was dit beeld dan weer hét moment van de wedstrijd

En dan hebben we het natuurlijk over de blik van Louis van Gaal

Club bewees overigens nog maar eens dat het over geweldige supporters beschikt

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.