Diaby geeft criticasters lik op stuk

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Anderlecht)

30 augustus 2015 18:02 - Abdoulay Diaby speelde een goede voorbereiding met Club Brugge, maar kon in de officiële wedstrijden voor blauw-zwart nog maar één keer vanop de stip scoren. “Niet goed genoeg”, waaide het van alle kanten. Diaby reageerde tussen de lijnen met een heerlijk antwoord!

Eind mei streek Diaby in Brugge neer. Michel Preud’homme wou de spits in januari al naar Jan Breydel halen, maar toen weigerde Lille om mee te werken aan een transfer van de 24-jarige Frans-Malinese voetballer.

In de thuiswedstrijd tegen Standard ontplofte Diaby voor een eerste keer. Hij vond voor de eerste maal ooit in zijn carrière 4 keer de weg naar doel. Het levert hem voorlopig de titel van Gouden Stier op in de Jupiler Pro League.

Club Brugge – Standard samenvatting: 7-1 (alle doelpunten)

#CluSta | Sfeerverslag from Club Brugge on Vimeo.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.