Diaby: “Met de hulp van de supporters”

Abdoulay Diaby vingertje

02 augustus 2015 16:41 - Club Brugge wist zaterdagavond zijn eerste zege van het seizoen te boeken. Aanvaller Abdoulay Diaby bezegelde kort na de rust het lot van KV Mechelen toen hij een strafschop uitlokte en die ook zelf omzette.

“Mijn eerste doelpunt in Brugse loondienst doet me uiteraard heel veel plezier. Hopelijk werkt het ook bevrijdend”, klinkt het op de officiële website van Club. “Een spits leeft nu eenmaal van doelpunten en zeker als nieuwkomer wou ik me tonen aan de supporters. Hopelijk zijn we nu eindelijk gelanceerd.”

Dat hij in het begin van de wedstrijd vanaf de zijlijn moest toekijken, kon de Franse Malinees begrijpen. “Je weet dat Club over een grote kern beschikt en dan moet de coach de nodige keuzes maken. Gelukkig kon ik mijn steentje bijdragen aan de zege tegen Mechelen.”

“We hadden echt nood aan een driepunter om zo vertrouwen te tanken voor de terugwedstrijd tegen Panathinaikos. Het wordt zaak om heel geconcentreerd naar woensdag toe te leven en om met evenveel gretigheid en bezieling aan de wedstrijd te beginnen. Met de hulp van onze supporters moeten we erin slagen om die Grieken opzij te zetten.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.