Emotionele De Sutter neemt afscheid van Club

Tom De Sutter high five (Club Brugge)

27 augustus 2015 03:56 - Tom De Sutter speelde woensdagavond tegen Manchester United zijn laatste minuten in het shirt van blauw-zwart. Na een emotioneel afscheid keerde de aanvaller pas om half 3 ’s nachts huiswaarts.

“Ik zit toch met een dubbel gevoel”, verklaarde De Sutter na de wedstrijd tegen Manchester United. “Het is moeilijk om zo’n geweldige ploeg als Club Brugge te verlaten. De fans zijn hier ook fantastisch”, aldus de 30-jarige spits in zijn interview aan 2BE.

Na negen seizoenen in België vertoefd te hebben, trekt De Sutter naar het Turkse Bursaspor. Wij wensen hem alvast heel veel succes toe met zijn nieuwe uitdaging. Bedankt voor alles, Tom!

Eerbetoon aan Tom De Sutter

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.