Groot talent op weg naar Jan Breydel?

Jan Breydelstadion

09 augustus 2015 05:56 - Nu Club Brugge verzekerd is van Europees voetbal tot de winterstop, is er nog financiële ruimte voor versterking. Bovendien zou Victor Vazquez graag andere oorden opzoeken. Blauw-zwart hoopt dan ook dit jonge talent te kunnen strikken.

Volgens plaatselijke bronnen is Isaac Twum op weg naar Club Brugge. De 17-jarige middenvelder speelt momenteel voor Kpando Heart of Lions en wordt gezien als een enorm talent.

De Ghanese belofte-international is een controlerende box-to-boxmiddenvelder met een goede pass in de benen. Daarnaast pakt hij regelmatig uit met een stevige tackle en is hij sterk met de bal aan de voet.

Naar verluidt is Twum zaterdagmiddag richting Brugge gevlogen voor een eventuele transfer. Hij zou mogen testen bij de Brugse beloften. Mocht hij slagen voor die test, dan ligt er een 3-jarig contract op hem te wachten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.