Herbekijk onze Europese treffers vanuit elke hoek

DJ set Club Brugge

06 augustus 2015 04:07 - Dion Cools, Victor Vazquez en Obbi Oulare. Zij waren woensdagavond de makers van de belangrijke doelpunten tegen het Griekse Panathinaikos. Herbeleef hier alle goals én de geweldige sfeer in het stadion.

De doelpunten vanuit elke hoek:

Een samenvatting van de wedstrijd in hoge kwaliteit:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.