Herbeleef de fenomenale Brugse sfeer op Old Trafford

Herbeleef de fenomenale Brugse sfeer op Old Trafford

21 augustus 2015 14:14 - Iedereen die erbij was op Old Trafford, is nog altijd aan het nagenieten. En iedereen die er niet bij was, heeft het al lang gehoord. Wij als Club Brugge-supporters hebben ons van onze beste kant laten zien in Manchester. Het leek zelfs op een vocale thuismatch voor blauw-zwart. Een bloemlezing…

“Guys, you were loud yesterday in the corner”, met die woorden opende de gids de Old Trafford-stadiontour daags na Manchester United – Club Brugge. Dan weet je dat het goed was. Steengoed zelfs!

De overname van “Glory Glory Man United” naar “Who the fu*k is Man United”, onze “FC Bruges-marathon”, de ongelooflijke “Come on you blues”, onze YNWA, het massale applaus na de wedstrijd toen Verhaeghe en Mannaert ons kwamen bedanken,… Genoeg materiaal om nog eens te herbeleven!

Onze FC Bruges-marathon

Onze FC Bruges-marathon – kippenvelmoment

Eén van onze geniale Come on you Blues!

Come on you Blues vanuit een ander standpunt

Voor degene die het matchverslag nog eens willen zien

#MANCLU : Sfeerverslag from Club Brugge on Vimeo.

The amazing Bruges fans #manclu

Een video die is geplaatst door wielerman (@wielerman) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.