Hoe de vork echt in de steel zit wat Vazquez betreft

Víctor Vázquez (Club Brugge)

09 augustus 2015 15:47 - Victor Vazquez zit niet in de selectie voor de wedstrijd tegen Charleroi. Bepaalde bronnen beweren nu dat er niet gecommuniceerd werd omtrent zijn afwezigheid in de spelerskern. Maar dat is foutieve informatie. 

Michel Preud’homme vertelde op de officiële website van Club dat Vazquez vrijdag uit voorzorg binnen bleef voor verzorging. Hij zou zaterdagochtend weer aansluiten bij de groep.

Het is dus heel logisch dat Vazquez er op Mambourg niet bij is. Zijn afwezigheid in de spelerskern heeft dus met een blessure te maken. “Vazquez heeft een probleem aan zijn voet, die slaapt soms een beetje. Vorig seizoen had hij daar ook al last van”, legt Preud’homme uit.

Al wil dat natuurlijk niet zeggen dat hij bij Club Brugge blijft. “Als er een aantrekkelijk financieel bod komt waar alle partijen beter van worden, zal hierop geanticipeerd worden”, besluit onze coach.

De Spaanse spelverdeler gaf zelf ook al aan dat hij graag andere oorden opzoekt. Naar verluidt staat zijn huis te huur en wordt er gezocht naar een geschikte club voor hem. Maar ook hier zijn er insiders die beweren dat Vazquez al langer gepland had om te verhuizen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.