Komt ook deze Malinese doelschutter naar Jan Breydel?

Jan Breydelstadion

30 augustus 2015 21:59 - Michel Preud’homme vertelde na de magistrale 7-1-overwinning tegen Standard dat Club meerdere pistes blijft volgen met het oog op het aantrekken van aanvallend geweld. Zo zou ook deze aanvaller een optie blijven voor blauw-zwart.

Eerder kon u op BlauwZwartFans al lezen dat Leandro Pereira afscheid nam van Palmeiras en zijn vertrek naar Club Brugge aankondigde via Instagram.

Toch betekent zijn komst niet per definitie dat er geen andere aanvaller aan de spelerskern wordt toegevoegd. Zo melden Franse bronnen dat de onderhandelingen met Moussa Marega ver gevorderd zijn.

Marega speelt momenteel bij CS Maritimo en zat om disciplinaire redenen niet in de selectie voor de wedstrijd van maandag. Club bood naar verluidt alvast 2,5 miljoen euro op de Franse Malinees.

Enkele acties van Moussa Marega

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.