Mannaert: “Dat is het minimum voor een ploeg als Club Brugge”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

05 augustus 2015 16:52 - Vanavond staat de match van vijf en een half miljoen euro op het programma. Club verloor in Athene de heenwedstrijd met 2-1 en moet dus winnen om door te gaan naar de laatste voorronde van de Champions League. Vincent Mannaert reageert.

“Wij rekenen sowieso op deelname aan de groepsfase van de Europa League. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat we vanavond een goede wedstrijd neerzetten en dat we met de steun van een zo goed als uitverkocht stadion ons kunnen kwalificeren”, vertelt onze algemeen manager aan VTM.

Bekijk het interview met Mannaert (mobiele bezoekers: gewoon klikken op de afbeelding)


Bekijk meer video’s van Stadion op nieuws.vtm.be

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.