‘Mogelijk vertrekt deze Club-spits alsnog’

Obbi Oulare in actie

31 augustus 2015 23:14 - Michel Preud’homme heeft met de komst van Jelle Vossen en Leandro Pereira plots veel meer opties in het offensieve compartiment. Maar mogelijk is er met voorbedachte rade gehandeld. Het zou immers kunnen dat Obbi Oulare op de valreep nog naar Engeland verkast.

Volgens Engelse bronnen heeft Queens Park Rangers zijn zinnen gezet op Oulare. De Engelse tweedeklasser zou naar verluidt zelfs 7 miljoen euro veil hebben voor het 19-jarige talent.

Belangrijk om te weten is dat de transfermarkt in Engeland morgen (dinsdag 1 september) om 19.00 uur lokale tijd pas sluit. Ondanks het feit dat onze mercato op 31 augustus (om 24.00 uur) afgesloten wordt, kan Obbi alsnog getransfereerd worden naar Engeland.

Oulare kreeg na zijn wanprestatie tegen Manchester United heel wat kritiek, maar pareerde de criticasters zondagnamiddag op schitterende wijze tegen Standard. Moet Club hem houden?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.