Mooi eerbetoon aan Tom De Sutter

Mooi eerbetoon aan Tom De Sutter

15 augustus 2015 19:17 - Na een ware transfersoap, is de kogel door de kerk: Tom De Sutter verlaat Club Brugge en trekt voor het eerst in zijn carrière naar het buitenland. Straks hoopt hij in het shirt van Bursaspor voor doelpunten te zorgen. Bij deze willen we hem dan ook bedanken voor alles!

De Sutter heeft altijd zijn voor- en tegenstanders gehad, maar één ding kan niemand hem verwijten: zijn inzet. In welke match dan ook, hij ging er áltijd voor. Van zijn gedrevenheid kan de doorsnee moderne voetballer nog heel wat leren. Het ga je goed Tom!

Prachtig eerbetoon aan Tom De Sutter

Ook gisteren, tijdens zijn invalbeurt tegen KV Kortrijk, liet De Sutter zich nog op hilarische wijze opmerken. Zal jij hem missen?

View post on imgur.com

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.