OFFICIEEL: Club-aanvaller trekt naar Italiaanse eersteklasser

Nicolas Castillo viert

31 augustus 2015 22:11 - Door de komst van Jelle Vossen en Leandro Pereira, rekent Club komend seizoen niet op de diensten van Nicolás Castillo. De Chileense aanvaller verlaat Club Brugge voor een club uit de Serie A.

Het Brugse bestuur had eerder al aangegeven dat men voorlopig niet rekent op Castillo. Op de valreep heeft de Chileense aanvaller dan toch zijn transfer beet.

Castillo, die vorig seizoen uitgeleend werd aan het Duitse Mainz, trekt naar Frosinone Calcio. Dat gerucht, dat u eerder al op BlauwZwartFans kon lezen, is nu officieel bevestigd op de officiële website van de Italiaanse eersteklasser.

De Italiaanse club kon zich in mei 2015 voor het eerst in haar historie verzekeren van promotie naar de Serie A. Ze huren de 22-jarige Castillo voor één seizoen van blauw-zwart. Er zou ook een aankoopoptie in zijn contract opgenomen zijn.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.