Opnieuw 3 sterkhouders naar de Brugse ziekenboeg

Michel Preud'homme zorgen

08 augustus 2015 15:26 - Na de loting voor de Champions League richt Club Brugge zijn vizier weer op de Jupiler Pro League. Door twee 3-0-overwinningen tegen KV Mechelen en Panathinaikos, lijkt blauw-zwart helemaal klaar voor de uitwedstrijd tegen Charleroi. Al kan Preud’homme geen beroep doen op drie sterkhouders.

Bolat, Engels, Meunier, Gedoz, Refaelov en Coopman. Dat was het lijstje geblesseerden waar Club mee te kampen had. Maar daar mogen nu nog drie namen aan toegevoegd worden. Victor Vazquez, Brandon Mechele en José Izquierdo moeten immers eveneens afhaken voor de trip naar Mambourg.

Het zou wel niet om langdurige blessures gaan. Zo liet Izquierdo zijn wijsheidstanden trekken. En er is gelukkig ook goed nieuws. Voor het eerst dit seizoen kan Preud’homme rekenen op Claudemir. De Braziliaan maakt onderdeel uit van de 20-koppige wedstrijdselectie.

Selectie Club Brugge – Charleroi:

Doelmannen: Sébastien Bruzzese en Jens Teunckens

Verdedigers: Davy De fauw, Oscar Duarte, Jean-Charles Castelletto, Dion Cools, Stefano Denswil, Laurens De Bock en Boli Bolingoli

Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Hans Vanaken en Ruud Vormer

Aanvallers: Tom De Sutter, Abdoulay Diaby, Fran Brodic, Nikola Storm, Tuur Dierckx, Obbi Oulare en Dylan Seys

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.