Opvallende aanwezige in Brugse selectie tegen Manchester

Thomas Meunier (Club Brugge)

25 augustus 2015 15:52 - Club Brugge staat woensdagavond voor de loodzware opdracht om een 3-1-achterstand uit de heenwedstrijd op te halen tegen Manchester United. Ondanks de uitpuilende Brugse lappenmand, is er ook een opvallende aanwezige in de spelerskern.

Blauw-zwart zal in een uitverkocht Jan Breydel mogen aantreden tegen de Engelse topclub. Na de rode kaart op Old Trafford moet Michel Preud’homme het wel stellen zonder Brandon Mechele. Ook Timmy Simons, die een spierblessure opliep in de heenwedstrijd, is er niet bij.

Het goede nieuws is dan weer dat Thomas Meunier de groepstrainingen hervat heeft. De Luxemburger maakt meteen deel uit van de wedstrijdselectie en hoopt op speelminuten.

Selectie Club Brugge – Manchester United

Doelmannen: Sinan Bolat en Sébastien Bruzzese

Verdedigers: Davy De fauw, Oscar Duarte, Jean-Charles Castelletto, Thomas Meunier,  Dion Cools, Laurens De Bock, Boli Bolingoli en Lennert De Smul

Middenvelders: Claudemir, Victor Vazquez, Hans Vanaken en Ruud Vormer

Aanvallers: Tom De Sutter, Abdoulay Diaby, Nikola Storm, Tuur Dierckx, Obbi Oulare en Dylan Seys

 

Help jij Jan Breydel woensdagavond daveren?

Daveren from Club Brugge on Vimeo.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.