Opvallende ontdekking over Vanhaezebrouck en Club Brugge

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

29 augustus 2015 04:24 - Hein Vanhaezebrouck werd donderdag gehuldigd als ereburger van Menen. De trainer van AA Gent woonde er een academische zitting bij. Dat nieuws zal niemand lang bijblijven, maar wel hetgeen een andere genodigde over hem te vertellen had.

De 70-jarige Rudiger Verschoore gaf de coach van de Buffalo’s vroeger les. Beide heren hebben een goede band met elkaar, want Vanhaezebrouck noemt Verschoore ‘zijn beste leraar ooit’.

Tijdens de academische zitting had de ex-leraar van de Gentse coach enkele opvallende uitspraken voor de buitenwereld in petto.

“Weet je, Hein is altijd supporter geweest van Club Brugge”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. “Hij kwam altijd naar school met een sjaal van blauw-zwart. Ik zie hem ooit nog trainer van Club Brugge worden.” Zouden jullie dat zien zitten?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.