Preud’homme: “Daarom zit Meunier in de selectie”

Michel Preud'homme Club TV interview

25 augustus 2015 20:24 - Woensdagavond strijden Club Brugge en Manchester United in de laatste voorronde van de Champions League voor een plaatsje in de groepsfase. Blauw-zwart staat voor de aartsmoeilijke opdracht om een 3-1-nederlaag uit de heenwedstrijd goed te maken. Dat Thomas Meunier tot de selectie behoort, is eindelijk nog eens goed nieuws uit de Brugse ziekenboeg. Maar is de rechtsachter wel speelklaar? 

In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Man United legt Preud’homme uit waarom Meunier deel uitmaakt van de spelerskern. “Meunier zit in de voorselectie van 20 spelers. Hij heeft nu twee keer getraind, maar zijn spieren zijn nog niet zo sterk als voor zijn blessure.”

“Ik neem hem bij de 20 omdat hij het soort speler is dat kansen creëert. Woensdag beslis ik of hij deel uitmaakt van de uiteindelijk 18 geselecteerde spelers.”

Tweets in aanloop naar de wedstrijd

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.