Rooney rolt Club in zijn eentje op

Michel Preud'homme boos

26 augustus 2015 23:00 - Club Brugge is er niet in geslaagd om het Manchester United moeilijk te maken op weg naar de Champions League. Na 90 minuten voetbal stonden de overdreven 0-4-cijfers op het scorebord. Club trekt al bij al met opgeheven hoofd naar de Europa League.

Hoewel blauw-zwart enkele uitstekende kansen bij elkaar voetbalde, mocht het niet zijn. Manchester was simpelweg een klasse te sterk. Vooral op Rooney stond er geen maat, hij scoorde een hattrick. Herrera nam de vierde goal voor zijn rekening.

Er waren ook enkele hilarische randverschijnselen tijdens de wedstrijd. Beelden die intussen zelfs de hele wereld rondgingen. Deze vind je hier.

Bekijk de samenvatting van Club Brugge – Manchester United (mobiele bezoekers: gewoon op de afbeelding klikken)


Bekijk meer video’s van Stadion op nieuws.vtm.be

Reacties De fauw, Bolat en De Sutter

#CLUMAN / Reacties from Club Brugge on Vimeo.

Reactie Louis van Gaal

#CLUMAN / Reactie van Gaal from Club Brugge on Vimeo.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.