Ryan neemt het in penalty shoot-out op tegen Casillas

Mathew Ryan (Club Brugge) (2)

02 augustus 2015 08:24 - Mathew Ryan heeft ook in zijn tweede wedstrijd bij Valencia indruk gemaakt. De Australiër hield opnieuw zijn netten schoon en mocht vervolgens in een penaltystrijd met Casillas uitmaken wie de match tussen Valencia en Porto won.

In zijn debuutmatch tegen PSV hield Ryan voor de eerste keer de 0 op het bord. En die knappe prestatie heeft hij meteen herhaald, waardoor hij bij een 0-0-eindstand Casillas in de ogen mocht kijken tijdens de strafschoppenreeks.

“Als kind was Casillas altijd mijn idool”, vertelt Ryan in een persconferentie van Valencia. “Vandaag de dag kijk ik het meeste op naar Neuer. Hij is de beste doelman ter wereld en ik denk dat we veel dingen gemeen hebben. Ik kijk zoveel mogelijk naar zijn wedstrijden en probeer van hem te leren.”

Bekijk de penaltyserie tussen Ryan en Casillas:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.