Slecht nieuws voor Mathew Ryan

Mathew Ryan (Club Brugge)

31 augustus 2015 18:36 - Mathew Ryan tekende een dikke maand geleden een contract tot 2021 bij de Spaanse topclub Valencia. De Australische goalie ontpopte zich onmiddellijk tot een betrouwbaar sluitstuk en dwong zelfs de kwalificatie voor de Champions League af met zijn nieuwe ploeg. Intussen is er echter minder goed nieuws voor Ryan…

Maty blesseerde zich namelijk aan de knie in de competitiewedstrijd tegen Deportivo La Coruña. De topkeeper gaat maandagavond onder de scanner om na te gaan hoe zijn meniscus het best kan genezen.

In het beste geval staat Ryan binnen een maand terug onder de lat bij Valencia. Door deze blessure mist de Australiër wel sowieso de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Bangladesh en Tadzjikistan.

Ange Postecoglou, de Australische bondscoach, is teleurgesteld door de blessure van Ryan, maar beseft dat er ook zonder hem van Bangladesh en Tadzjikistan gewonnen moet worden. Wij wensen Maty via deze weg alvast heel veel beterschap toe!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.