Sociale media reageren verbijsterd op transfer van Vossen

Sociale media reageren verbijsterd op transfer van Vossen

31 augustus 2015 03:30 - Club Brugge kwam zondagnacht aandraven met maar liefst drie versterkingen. Jelle Vossen, Leandro Pereira en Mikel Agu zullen binnenkort in Brugs shirt te bewonderen zijn. Vooral rond de onverwachte transfer van Vossen was er veel te doen op sociale media.

Het Brugse bestuur is erin geslaagd om Jelle Vossen, die op 6 juli 2015 nog een contract ondertekende bij Burnley, naar Jan Breydel te halen.

Een erg opmerkelijke transfer, zeker gezien het feit dat Vossen onlangs via Twitter aan de Genk-fans vertelde dat hij droomde van een buitenlands avontuur. Hij zei zelfs dat hij dit seizoen nog voor blauw-wit zou supporteren.

Genk wilde de 26-jarige aanvaller absoluut niet naar een concurrent in België laten vertrekken. Bovendien zou de transferprijs bij een binnenlandse transfer (veel) hoger liggen.

Door de omweg via Burnley kan blauw-zwart Vossen naar verluidt voor slechts 2 miljoen euro aantrekken. De Engelse tweedeklasser betaalde een dikke maand geleden nog zo’n 3 miljoen euro voor Vossen.

Volgens het FIFA-reglement mag je elk seizoen voor 2 clubs officiële wedstrijden spelen. Aangezien de Limburgse goalgetter nog geen match in Genkse loondienst speelde, kan hij dus perfect voor Club uitkomen.

Het Brugse kamp reageerde verbijsterd en euforisch tegelijk, het Genkse walgde… Een selectie van de leukste tweets en forumberichten.

Op aanraden van bovenstaande Stefanie, gingen wij dan ook eens een kijkje nemen op het Genk-forum. De reacties waren op zijn zachtst gezegd niet mals…

Genk-fans reageren op transfer van Vossen naar Club Brugge 1

Genk-fans reageren op transfer van Vossen naar Club Brugge 2

Genk-fans reageren op transfer van Vossen naar Club Brugge 3

Genk-fans reageren op transfer van Vossen naar Club Brugge 4

Genk-fans reageren op transfer van Vossen naar Club Brugge 5

Genk-fans reageren op transfer van Vossen naar Club Brugge 6

Genk-fans reageren op transfer van Vossen naar Club Brugge 7

Genk-fans reageren op transfer van Vossen naar Club Brugge 8

Kan jij de haat van de Genk-supporters begrijpen? Wat vind jij van deze transfer?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.