Storm: “Daarom heb ik voor Zulte gekozen”

Nikola Storm lacht

31 augustus 2015 19:27 - Nikola Storm kon dit seizoen nog niet op veel speelgelegenheid rekenen. Hij mocht 4 keer invallen van Preud’homme en verzamelde zo in totaal 81 minuten. Omdat hij graag meer wil spelen en Club de 20-jarige aanvaller graag verder ziet ontwikkelen, nam hij met deze woorden afscheid van blauw-zwart.

Storm verlaat Club Brugge en wordt voor één seizoen gehuurd door Zulte Waregem. “Ik ben opgelucht en vooral heel tevreden om mij de rest van het seizoen helemaal te kunnen concentreren op Essevee”, klinkt het bij de jonge flankaanvaller.

“Enkele clubs toonden belangstelling, maar de interesse van Zulte Waregem was het meest concreet. Na een goed gesprek met Francky Dury, die mij er absoluut bij wilde, heb ik niet getwijfeld.”

“Ik hoop om speelminuten te verzamelen en beslissend te kunnen zijn om de ambities van de club waar te maken. Davy De fauw verzekerde me dat Zulte Waregem de beste keuze is die ik kon maken en dat de sfeer en supporters fantastisch zijn.”

Storm nam ook al afscheid van de Club-fans
(al mogen we hem na een jaartje misschien opnieuw verwelkomen!)

Andere tweets over de transfer van Storm naar Zulte Waregem

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.