Van Gaal heeft schrik van Club-fans

Club-fans met pyro

26 augustus 2015 01:24 - Club Brugge speelt woensdagavond de terugwedstrijd in de laatste voorronde van de Champions League. Om deel te mogen nemen aan de hoogmis van het voetbal, moet de 3-1-nederlaag uit de heenwedstrijd weggewerkt worden. Allemaal goed en wel, maar niet als de tegenstander Manchester United heet. Toch is Louis van Gaal op zijn hoede.

Club Brugge heeft door de jaren heen een sterke Europese thuisreputatie opgebouwd en dat is ook Louis van Gaal niet ontgaan. “Club heeft ook met 3-0 van Panathinaikos gewonnen. Dus ze zijn daar zeker toe in staat”, vertelt de Nederlander aan VTM.

“Zeker met de steun van de fans”, gaat hij verder op de persconferentie. “We hebben hun supporters namelijk ook al bezig gezien in Manchester. Ik ben er zeker van dat ze Club opnieuw vooruit zullen stuwen.” Voor ons het signaal om onze legendarische supportersgezangen op Old Trafford te herbeleven.

Sfeercompilatie in hoge kwaliteit

“We may have lost the game, but our voices and support were way stronger than United!”

Onze magistrale Come on you Blues


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.