Van Gaal steelt show op persconferentie

Van Gaal steelt show op persconferentie

Manchester United, straks de tegenstander van Club Brugge in de laatste voorronde van de Champions League, won vandaag zijn openingswedstrijd met 1-0 tegen Tottenham. De jarige Louis van Gaal stal nog maar eens de show op de persconferentie na de wedstrijd. 

Wij zijn nu al benieuwd naar de persconferentie van Manchester United – Club Brugge, want ook Michel Preud’homme was na de loting in topvorm!

Louis van Gaal steelt de show (mobiele bezoekers: gewoon klikken)


Bekijk meer video’s van Stadion op nieuws.vtm.be

 

Ook Preud’homme grapte eerder deze week op de persconferentie (mobiele bezoekers: gewoon klikken)Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.