Vandenbempt: “Van deze Club-speler heb ik genoten”

Peter Vandenbempt (analist)

04 augustus 2015 06:41 - Club Brugge nam zaterdag met 3-0 de maat van een matig KV Mechelen. In Extra Time blikten Peter Vandenbempt, Filip Joos, Wesley Sonck en Marc Degryse terug op de partij. Vandenbempt vond het geen goeie wedstrijd, maar hij genoot wel van één Club-speler.

“Ik heb, net zoals het Brugse publiek, genoten van Tuur Dierckx”, opent Vandenbempt zijn betoog. “Hij heeft heel veel kwaliteiten. Zo kan hij de bal evengoed met links als rechts behandelen, waardoor het moeilijk verdedigen is voor tegenstanders.”

“Daarnaast heeft Dierckx een geweldige versnelling en een goeie trap in de benen. Hij heeft duidelijk gebruikgemaakt van de kans die Michel Preud’homme hem gegeven heeft.”

Vandenbempt vindt overigens niet dat het te lang geduurd heeft vooraleer Dierckx een basisplaats kreeg. “Hij is nog maar 20 en heeft zich wat later ontwikkeld”, besluit de analist.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.