Vazquez gelinkt aan club uit de Premier League

Victor Vazquez (Club Brugge)

29 augustus 2015 04:58 - Victor Vazquez heeft al een tijdje geleden te kennen gegeven dat hij klaar is voor een nieuwe uitdaging. En ook het Brugse bestuur gaf al aan dat de Spanjaard mag vertrekken bij een goed bod. Mogelijk kan Vazquez straks in de Premier League aan de slag.

Zo zou Aston Villa interesse hebben in de 28-jarige spelverdeler van blauw-zwart. Vazquez werd in de dubbele confrontatie met Manchester United opgemerkt door Hendrik Almstadt, de sportief directeur van The Villans.

Volgens Engelse en Spaanse bronnen brengt Aston Villa eerstdaags een bod uit op het product van Barcelona. Als de aanbieding toereikend is, lijkt er niets een transfer in de weg te staan.

Na de wedstrijd tegen Manchester United gaf Vazquez in een interview nog aan dat het niet zeker is dat hij vertrekt. “Ik ben gelukkig bij Club Brugge en voorlopig is er niets conreet, dus moet ik wel blijven”, vertelde hij aan 2BE.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.