Vizier van United-spelers staat nog niet op scherp

Vizier van United-spelers staat nog niet op scherp

Nog een kleine week. En dan kijkt Club Brugge voor het eerst in zijn bestaan Manchester United in de ogen. Op een evenement voor een nieuwe sponsor werd er aan enkele spelers van The Red Devils gevraagd of ze de bal in een groot gat wilden mikken. Maar dat liep niet helemaal zoals gepland…

Eén van de grootste clubs ter wereld met de beste spelers, maar de bal van dichtbij niet in een opening kunnen trappen. Het wordt zelfs een beetje gênant voor de Man Utd-spelers. Hopelijk staan ze ook volgende week dinsdag niet op scherp!

Kijk hoe de United-vedetten stuk voor stuk falen (mobiele bezoekers: gewoon klikken op afbeelding)


Bekijk meer video’s van Stadion op nieuws.vtm.be


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.