‘Vlot scorende spits in beeld bij Club’

Michel Preud'homme met brede glimlach

28 augustus 2015 04:37 - Club Brugge blijft naarstig op zoek gaan naar een opvolger van Tom De Sutter. Aangezien blauw-zwart zeker wil zijn van een vervanger, worden de pijlen gericht op meerdere spelers.

Zo werd er eerder al concrete interesse gemeld in zowel Moussa Marega als Leandro Pereira. Daar komt nu nog een opvallende naam bij. Blauw-zwart zou in laatste instantie in de dans gesprongen zijn om Robert Berić aan te trekken.

Berić is een 24-jarige aanvaller die momenteel voor Rapid Wien uitkomt. De Sloveense international kan erg mooie statistieken voorleggen. Hij vond vorig seizoen in 33 wedstrijden maar liefst 27 keer de weg naar doel.

“Op het laatste moment kwam Club Brugge aankloppen voor Berić. Er liggen nu drie concrete aanbiedingen op tafel”, vertelt de spelersmakelaar van Berić in lokale media.

“Hij wordt zeker niet verkocht voor minder dan 5 miljoen euro. Vrijdag nemen we een beslissing.” Ook Reading FC en Saint-Etienne zouden Rapid Wien en Berić een voorstel gedaan hebben.

Een knappe compilatie van Robert Berić

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.