Wordt dit de opvolger van Tom De Sutter?

Tom De Sutter (Club Brugge)

24 augustus 2015 17:28 - Nu Tom De Sutter naar Bursaspor trekt, is Club Brugge nog op zoek naar een vervanger. Blauw-zwart zou zijn oog daarvoor hebben laten vallen op een 24-jarige aanvaller van Palmeiras.

Het gerucht waait dat Leandro Pereira gezien wordt als mogelijke opvolger van Tom De Sutter. De Braziliaan meet 1,90 meter en is kopbalsterk. De typische nummer negen scoorde 10 goals in 24 competitiewedstrijden.

Tot dusver zou hij zelf nog niets vernomen hebben van de interesse van Club. Maar volgens Braziliaanse bronnen is blauw-zwart bereid om zo’n 3 miljoen euro neer te tellen voor de aanvaller.

Club zou wel de nodige concurrentie hebben om dit transferdoelwit naar Jan Breydel te halen, onder meer enkele Spaanse ploegen zouden Pereira ook graag binnenrijven.

Pereira met Palmeiras in actie:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.