Zulte Waregem straft missers van Club genadeloos af

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

24 augustus 2015 17:15 - Club Brugge is er opnieuw niet in geslaagd om punten te pakken in het Regenboogstadion. Hoewel blauw-zwart het grootste gedeelte van de wedstrijd domineerde, werd er gefaald in de afwerking.

Zulte Waregem sprong daarentegen efficiënter om met zijn kansen. Mbaye Leye zorgde in de eerste helft voor het openingsdoelpunt vanop de stip en Bryan Verboom tekende in het slot voor de 2-0-eindstand.

Bekijk hier de samenvatting van Zulte Waregem – Club Brugge (mobiele bezoekers: gewoon klikken op afbeelding)


Bekijk meer video’s van Stadion op nieuws.vtm.be

 

Michel Preud’homme reageert na de wedstrijd

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.