Anthuenis hemelt Club-speler op: “De ideale man voor een topclub”

Aimé Anthuenis (analist)

29 september 2015 19:09 - In Het Belang van Limburg was het deze week de beurt aan Aimé Anthuenis om twee mensen toe te voegen aan de huidige 11 beste spelers van de Jupiler Pro League. De analist koos voor een Bruggeling en haalde de loftrompet voor hem boven.

“Vossen bewijst ook in Brugge dat hij de ideale spits is voor een Belgische topclub. Als hij in steun kan spelen van een diepe spits, is hij op zijn best”, opent Anthuenis zijn betoog. “Drie goals in drie matchen, dat tikt aardig aan.”

“Bovendien is hij ook in een mindere dag een meerwaarde. Hij is tegelijk aanvaller en middenvelder. Dat onderstreepte hij in de tweede helft tegen Lokeren. Toen de thuisploeg begon te drukken, hielp hij op het middenveld en bleef hij belangrijk in de omschakeling. Zijn loopvermogen is enorm en zijn scorend vermogen intact. Hij hoort thuis in deze ploeg.”

Verder maken Matz Sels, Sébastien Dewaest, Leander Dendoncker, Jordan Lukaku, Ruud Vormer, Rob Schoofs, Jean-Luc Dompé, Franck Berrier, Junior Edmilson en Gohi Bi Cyriac volgens de HBVL-analisten deel uit van dé beste 11 van dit moment. Ben jij het eens met deze keuze?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.