Bacca: “Daarin heeft mijn Brugse periode echt geholpen”

Bacca Daarin heeft mijn Brugse periode echt geholpen

Vorige week woonde ClubTV de Milanese derby bij (1-0-winst voor Inter) om Carlos Bacca nog eens aan het werk te zien. De ex-spits van Club Brugge stemde in met een interview en praat honderduit over zijn goede herinneringen aan blauw-zwart.

“Door mijn periode in Brugge was ik voorbereid op de Europese leefgewoonten. Daardoor heb ik mijn stempel kunnen drukken en ben ik uiteindelijk in een topploeg als Milaan terechtgekomen. Ik ben Club heel dankbaar voor alle warmte die ze mij gaven. Ik wens ze het allerbeste!”

Bekijk het volledige interview met Carlos Bacca

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.