Bacca heeft boodschap voor Club-fans

Bacca heeft boodschap voor Club-fans

18 september 2015 14:42 - Carlos Bacca verkaste afgelopen zomer van Sevilla naar AC Milan voor maar liefst 30 miljoen euro. Club zocht de ex-spits op en ontving van de Colombiaan mooie woorden voor de blauw-zwarte aanhang.

“Vanuit Milaan wil ik alle supporters van Club Brugge groeten. God zegene hen”, opent Bacca. “Ik ben jullie erg dankbaar, voor jullie genegenheid tijdens mijn verblijf in België. Bedankt ook voor de leuke berichten die ik via sociale media van jullie blijf krijgen. Jullie zijn indrukwekkende supporters!”

Bacca hielp blauw-zwart eerder al met het binnenhalen van Izquierdo. “Ik zal Club altijd aanbevelen als een fantastische tussenstap voor wie naar een grote competitie wil en uit Colombia of pakweg Argentinië komt. Ik zie bij Izquierdo veel kwaliteiten om bij een grote Europese club te spelen. Ik wens hem het allerbeste”, vertelt hij in Fan!.

De volledige boodschap van Bacca kan je hier bekijken

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.