‘Bart Verhaeghe krijgt een nieuwe functie’

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

02 september 2015 15:02 - Bart Verhaeghe bewees tijdens de afgelopen transferperiode nog maar eens hoeveel macht hij heeft. Samen met Vincent Mannaert slaagde de voorzitter van Club Brugge erin om onder meer Jelle Vossen en Hans Vanaken naar Jan Breydel te halen. En er is nog meer goed nieuws voor Verhaeghe.

De Belgische profclubs willen namelijk dat Verhaeghe toetreedt tot de raad van bestuur van de Belgische voetbalbond. De voorzitter van Club zou zo eveneens vicevoorzitter bij de KBVB te worden.

Op die manier zou François De Keersmaecker een echte waakhond krijgen. Iets waar de KBVB-voorzitter wellicht niet op zit te wachten. Verhaeghe en De Keersmaecker zijn namelijk nooit goede vrienden geweest.

VTM Nieuws legt uit waarom Bart Verhaeghe de geschikte vicevoorzitter van de KBVB is (mobiele bezoekers: gewoon klikken op afbeelding)


Bekijk meer video’s van Stadion op nieuws.vtm.be

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.