Bolat: “Dat ben ik eerlijk gezegd beu”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

04 september 2015 19:00 - Club Brugge nam afgelopen transferperiode afscheid van Mathew Ryan. De Australische topkeeper trok naar Valencia en zo moest blauw-zwart op zoek naar een vervanger. Die vond het met Sinan Bolat, die in Het Belang van Limburg zijn plannen bij Club uit de doeken doet.

Hoewel de 27-jarige doelman gehuurd wordt van FC Porto, houdt Bolat toch rekening met een langer verblijf in Jan Breydel. “Je altijd opnieuw moeten bewijzen is niet leuk. Mijn doel is nu om bij Club goed te spelen en er de komende jaren ook te blijven”, klinkt de goalie vastberaden.

Bolat wordt nog altijd gezien als dé doelman van het kopbaldoelpunt tegen AZ. Al hoort hij dat zelf niet zo graag. “Ik ben het eerlijk gezegd een beetje beu dat iedereen mij enkel kent van die kopbalgoal. Ik hoop dat de mensen mij zullen herinneren als een doelman die ook andere goede dingen gedaan heeft.”

Voor al degenen die de goal tóch nog eens willen bewonderen:

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.