Bolat komt met opvallende verklaring waarom hij voor Club koos

Sinan Bolat (Club Brugge)

04 september 2015 15:14 - Sinan Bolat lijkt stilaan zeker te mogen zijn dat hij voortaan nummer één is in het Brugse doel. Eerst werd hij nog geremd door een blessure, maar intussen heeft de 27-jarige keeper al twee matchen achter de rug. In een interview met Het Nieuwsblad legt hij uit waarom hij voor Club koos.

Bolat was vastberaden om terug te keren naar België. “Ik had nochtans ook enkele interessante aanbiedingen in Turkije, maar België sprak me meer aan. Puur op het gevoel! Ik ken de competitie als mijn broekzak en heb het gevoel dat ik hier perfect op mijn plaats zit.”

“Ik ben niet de persoon die ergens blijft omdat hij er veel verdient. Het sportieve is voor mij veel belangrijker. Wist je trouwens dat de contractonderhandelingen met Club Brugge bij wijze van spreken nog geen 5 minuten geduurd hebben?”, aldus een glunderende Bolat.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.