Bolingoli heeft goed nieuws te melden

Bolingoli heeft goed nieuws te melden

15 september 2015 19:48 - Boli Bolingoli heeft goed nieuws voor de Club-supporters. De 20-jarige voetballer kon de voorbije transferperiode nog rekenen op interesse uit Turkije, maar heeft besloten om bij blauw-zwart te blijven.

Bolingoli verbindt zijn lot tot 2019 aan Club. Daarover werd dinsdagmiddag een akkoord bereikt. De linksbuiten, die ook als linksachter geposteerd kan worden, lag nog onder contract tot 2017.

“Boli heeft afgelopen seizoen veel vorderingen gemaakt en zijn contractverlenging is dan ook een beloning voor zijn geleverde werk en uitstekende mentaliteit”, vertelt Mannaert op de officiële website.

“Het kadert ook in de politiek van Club om te bouwen aan een team waarin ook eigen opgeleide talenten belangrijk zijn. We zijn blij Boli langer aan ons te kunnen binden.”

Boli wou de supporters graag persoonlijk toespreken

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.