Boskamp: “Dat moet Preud’homme nu doen”

Johan Boskamp (analist)

19 september 2015 16:24 - Johan Boskamp vindt dat Michel Preud’homme zijn spelers niet meer op scherp gezet krijgt, maar dat wil niet zeggen dat de Rotterdammer een exit van de Brugse coach verwacht.

“Het seizoen is nu drie maanden geleden begonnen en de conclusie is dat Preud’homme zijn spelers niet meer op scherp krijgt”, opent Boskamp in HBVL. “Michel is een trainer die normaal maar twee seizoenen bij een club blijft. Hij vraagt overal het uiterste van zijn spelers.”

“Mogelijk is die aanpak na twee seizoenen uitgewerkt. Vazquez is daar het voorbeeld van. Ondertussen zit een speler als Vanaken te verkommeren op de bank. Of dit nog goed komt, weet ik niet. Zijn na twee jaar de prikkels die Preud’homme aan zijn spelers kan geven op? Michel heeft wel nog veel krediet in Brugge.”

“In dertien matchen stelde hij wel telkens een andere ploeg op. Ik begrijp dat hij wil roteren nadat Club vorig seizoen van vermoeidheid door het ijs zakte door mee te strijden op drie fronten. Toch doet Preud’homme er nu goed aan om terug te grijpen naar een vaste ploeg.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.