Boskamp over Vossen: “Zo zit het in elkaar”

Johan Boskamp (analist)

05 september 2015 18:19 - In het slot van de afgelopen transferperiode haalde Club Brugge verrassend uit door Jelle Vossen naar Jan Breydel te halen. Johan Boskamp analyseert de transfer van de 26-jarige aanvaller.

“Ik schrok me kapot toen ik las dat Vossen voor Brugge had getekend”, opent Boskamp in Het Belang van Limburg. “Ik denk dat hij eieren voor zijn geld heeft gekozen, want Burnley trok onlangs nog twee spitsen aan.”

“Volgens mij wou zijn vrouwtje ook liever in België blijven. Twee transfers in één transferperiode, ik wist zelfs niet dat het kon! Het is niet leuk voor Genk, maar zo zit voetbal tegenwoordig in elkaar.”

“De tijd dat spelers 10 à 15 jaar bij hun club bleven, ligt al lang achter ons. Vroeger was je als supporter wel eens fan van een speler, nu ben je dat eerder van een club. Zo simpel is het en daar moet je mee leren leven.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.