Burnley-coach onthult: “Dat is de echte reden van vertrek Vossen”

Jelle Vossen schreeuwt (Club Brugge - Kortrijk)

03 september 2015 15:16 - Dé transfer van de afgelopen zomermercato is ongetwijfeld die van Jelle Vossen. De spits tekende in juli nog voor Burnley, maar verkaste in extremis naar Club Brugge. Volgens sommige gaat het om doorgestoken kaart, maar Sean Dycke, de coach van The Clarets, ontkent dat met klem.

“Jelle was wel degelijk een belangrijke speler voor ons”, vertelt de coach van Burnley op de officiële website. “Het was ook zijn bedoeling om hier een mooi hoofdstuk te schrijven, maar soms lopen de dingen anders dan gepland.”

En dan doelt de coach op de persoonlijke situatie van de 26-jarige aanvaller. “Jelle is deze zomer getrouwd en zijn vrouw had enorm veel moeite om zich aan te passen in Engeland.”

“Critici zullen zeggen dat het vorig seizoen (bij Middlesbrough, nvdr) wel gelukt is, maar toen ging het om een uitleenbeurt. Er werd van uitgegaan dat ze weer naar huis konden. Nu moest er echt een nieuw leven worden opgebouwd.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.