Castillo stunt tegen Juventus

Nicolas Castillo (Club Brugge)

24 september 2015 06:05 - Nicolas Castillo was door de komst van Jelle Vossen en Leandro Pereira overbodig geworden bij Club Brugge. De Chileense aanvaller verliet blauw-zwart en werd uitgeleend aan Frosinone Calcio.

Frosinone verzekerde zich op 16 mei 2015 voor het eerst in zijn bestaan van promotie naar de Serie A. Veel plezier beleefde de promovendus echter nog niet in de Italiaanse eerste klasse. De club verloor haar eerste vier duels en kon nog maar één keer scoren.

Castillo had nog geen enkele speelminuut gekregen, maar in Turijn verscheen hij plots aan de aftrap. De Chileense spits scoorde zelfs ei zo na een belangrijk doelpunt voor zijn club. Zijn schot belandde tegen de paal (in de video al na enkele seconden).

Uiteindelijk werd Castillo bij een 1-0-achterstand naar de kant gehaald. In de 92ste minuut scoorde Leonardo Blanchard de gelijkmaker voor Frosinone, waardoor de promovendus zijn eerste punt ooit kon vieren in de Serie A.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.