Club-bestuur roept spelers op het matje

Verhaeghe - Vormer - Willem

14 september 2015 03:59 - Club Brugge verloor afgelopen vrijdag met 2-1 van rode lantaarn Moeskroen. Een nederlaag die hard aankwam bij het Brugse bestuur. Voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert zochten dan ook de spelersgroep op. Dat meldt HLN.

Zaterdagmorgen trokken de sterke mannen van Club Brugge richting trainingsveld. De boodschap die ze brachten was overduidelijk: een wedstrijd verliezen op die manier kan niet.

Vooral het gebrek aan inzet en mentaliteit na de rust werd gehekeld. Verhaeghe loopt zoals geweten hoog op met het Brugse motto: “No Sweat, No Glory” en daar was vrijdagavond op Le Canonnier bitter weinig van te zien.

Het Club-bestuur verwacht om te beginnen donderdagavond in de Europa League-wedstrijd tegen Napoli een reactie van de spelers. Misschien moeten ze allemaal eens een voorbeeld aan Ruud – ik vecht voor elke meter – Vormer nemen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.