Club deed op de valreep ook een bod op deze twee spelers

Club Brugge geld

03 september 2015 17:24 - Club Brugge kondigde een nacht voor de transferdeadline de komst van Jelle Vossen, Leandro Pereira en huurling Mikel Agu aan. Toch had blauw-zwart ook nog pijlen op andere spelers gericht.

Zo weet Sport/Voetbalmagazine dat Club Brugge ook probeerde om Thomas Foket binnen te halen. De 20-jarige speler van de Buffalo’s zou gezien worden als een goed alternatief voor de rechtsachter.

AA Gent zou echter al vrij snel gemeld hebben dat een overgang naar Club niet aan de orde was, maar mogelijk doet blauw-zwart in een latere fase een nieuwe poging.

Daarnaast deden Verhaeghe & co volgens Kroatische bronnen in extremis een bod van 5 miljoen euro op Arijan Ademi, een 24-jarige defensieve middenvelder. Dat bod zou echter meteen van tafel geveegd zijn door zijn club, Dinamo Zagreb.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.