Club heeft de beste Jupiler Pro League-speler op FIFA 16

Lior Refaelov (Club Brugge - Charleroi)

13 september 2015 05:30 - Eind september kan elke gamende voetballiefhebber zich weer helemaal uitleven met FIFA 16. Voor de supporters van Club Brugge is er bovendien extra goed nieuws: de beste speler in de Jupiler Pro League draagt immers een blauw-zwart shirt. 

Zo is Lior Refaelov door EA Sports in FIFA 16 verkozen tot de speler met de beste rating van de Jupiler Pro League. Voorlopig moeten we, in real life alleszins, wel nog even wachten op onze Israëlische topper. Refaelov is met een breuk in het middenvoetsbeentje nog out tot midden oktober.

Onderstaand vind je de top 25 van de beste spelers in de hoogste Belgische voetbalafdeling. In totaal zijn er 6 Bruggelingen die deel uitmaken van de beste 25 in België: Lior Refaelov, Victor Vazquez, Hans Vanaken, Thomas Meunier, Timmy Simons en Ruud Vormer.

FIFA 16 – top 25 beste spelers in de Jupiler Pro League

FIFA 16 statistieken Jupiler Pro League (1)

FIFA 16 statistieken Jupiler Pro League (2)

FIFA 16 statistieken Jupiler Pro League (3)

Bron foto’s: Futwiz

Kan jij je vinden in deze spelersratings? Wie is er volgens jou onder- of overschat?
Klik hier voor een volledige lijst van alle statistieken van Club Brugge-spelers in FIFA 16.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.