Club moet Vazquez tijdje missen

Victor Vazquez (Club Brugge)

25 september 2015 19:43 - Club Brugge zal komende weken geen beroep kunnen doen op Victor Vazquez. De Spanjaard kreeg van de Reviewcommissie drie speeldagen schorsing opgelegd, waarvan twee effectief. Daarnaast moest hij ook een geldboete van €1.200 ophoesten. Club ging vervolgens in beroep tegen die beslissing, maar vangt nu bot bij de Geschillencommissie Hoger Beroep. Dat meldt Stadion.

Zo zal er dus niets veranderen aan de schorsing van Vazquez en mist hij sowieso de uitwedstrijd in Lokeren en de confrontatie met Gent in Jan Breydel.

“De feiten waarvoor Vazquez wordt vervolgd zijn manifest verkeerd beoordeeld door de scheidsrechter. De televisiebeelden bewijzen de gemaakte fout. Vazquez raakt geen bal en hij stapt met de rechtervoet op de knie van de tegenstrever. De fysieke integriteit werd hier in gevaar gebracht”, verduidelijkt de Geschillencommissie Hoger Beroep.

Er was overigens heel wat twijfel over welke overtreding van Vazquez het nu precies ging. Daarom onderstaand even verduidelijking. Een terechte straf voor onze Spanjaard?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.