Club onderuit bij rode lantaarn

Michel Preud'homme boos

11 september 2015 22:24 - Club Brugge is er niet in geslaagd om zijn spetterende 7-1-overwinning tegen Standard voort te zetten. Sterker nog, Preud’homme & co verloren bij rode lantaarn Moeskroen na een wedstrijd met twee gezichten.

Bij de eerste kans voor Club Brugge was het meteen raak. Op aangeven van Vanaken stormde Vormer de zestien in en knalde hij met zijn linker de 0-1 staalhard voorbij doelman Vagner.

Even later kon blauw-zwart de score bijna verdubbelen. Meunier, de beste man op het veld in de eerste helft, legde goed breed tot bij Vossen, maar zijn schot werd nog net afgeblokt. Moeskroen probeerde wel, maar kon Bolat nauwelijks op de proef stellen. Zo was het verdiend 0-1 aan de rust.

Na de rust voetbalde Club onherkenbaar en Moeskroen als herboren. In eerste instantie kon Bolat een vrije trap van Michel nog uit zijn doel ranselen, maar even later was het dan toch raak. Dussenne kopte een vrijschop – zij het uit buitenspelpositie – ongedekt in doel.

En in enkele minuten tijd ging het van kwaad naar erger. Bolat kon een lage voorzet niet klemmen en zo kon Scepovic de 2-1-eindstand makkelijk binnen tikken. Club probeerde het tij nog wel te keren, maar Bolingoli kopte dé kans op de 2-2 langs het doel van Vagner.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.