Club speelt in Moeskroen voor het eerst met nieuw shirt

Club speelt in Moeskroen voor het eerst met nieuw shirt

11 september 2015 13:59 - Club Brugge gaat vrijdagavond op Le Cannonier op zoek naar de drie punten. Na een verpletterende 7-1-overwinning tegen Standard, moet Club tegen de jongens van Cedomir Janevski opnieuw bevestigen. Hopelijk brengt het nieuwe shirt meteen geluk!

Voor rode lantaarn Moeskroen is het nu al hoog tijd dat ze punten pakken. De Henegouwers konden enkel een puntje sprokkelen in hun thuiswedstrijd tegen Standard (1-1) en op verplaatsing bij Waasland-Beveren (3-3).

Vorig seizoen pakte Club 6 op 6 tegen Moeskroen. Op Le Cannonier won blauw-zwart met 1-4: Gedoz, Castillo en De Sutter (2x) zorgden voor de treffers. Thuis haalde Club het met 3-0: Izquierdo, De Sutter en Simons namen elk een doelpunt voor hun rekening.

Club zal vrijdagavond voor het eerst met zijn derde tenue spelen, een wit shirt met blauwe opdruk en zwarte accenten. Voor Diaby is het shirt nog net iets specialer! Een geslaagd ontwerp?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.